SocionomSpecialisterna

Vi skapar trygghet

 

Stödsamtal

Vi kan alla ställas inför utmaningar och oförutsedda händelser i livet. Många av oss kan någon gång känna behov av stöd från någon utomstående. Det kan handla om stress, oro eller behov av vägledning. Om du vill få hjälp att komma vidare med problematiska tankegångar eller få hjälp med coaching i ett specifikt ämne, kan du vända dig till oss. Vi kan erbjuda erfarna socionomer som använder metoder som motiverande samtal och lösningsfokusering.

 

Så går det till:

När du ringer till oss ställer vi ett par frågor till dig för att kunna matcha dig med en socionom som passar för just dina behov. Om du inte vet vad du söker hjälper vi dig att hitta rätt, du kan när som helst byta socionom om du skulle vilja det.

Du bokar en tid genom att ringa till oss. Tillsammans kommer vi fram till en tid som passar dig bäst. Vi har öppet dagtid, kvällar och helger. Allt för att finnas där när du har behov av det.

När det är dags för din samtalstid, ringer vi upp dig. Stödsamtalet varar i 45 minuter och det kostar 395 kronor. Betalning sker mot faktura.

Du kan känna dig trygg med Socionomspecialisterna. Vi har full sekretess och hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.

 

Kontakta oss på 070-949 45 39